grafisch ontwerp

Kranendonk Advies

Kranendonk Advies

(1-3-2007)

In november 2000 ontwierp ik voor Piet Kranendonk zijn eerste bedrijfslogo. Begin 2006 nam hij opnieuw contact op met een verzoek tot meedenken. Als fulltime zelfstandige in een gewijzigde branche had hij een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl nodig. Het werd “Kranendonk Advies, uw sportveld van start tot finish!”
In de loop van 2006 werd ik ook betrokken bij de verbouwing en inrichting van het nieuwe kantoorpand. De kleuren van de huisstijl zijn integraal doorgevoerd in de inrichting. Voor de trapopgang is een serie kunstgraspanelen ontworpen. Dit voorjaar zal ik tenslotte als finishing touch nog bijzondere foto's van sportvelden gaan maken en bewerken, die op doek geprint in het kantoor zullen worden opgehangen.

Wisman Vastgoed, voor wonen en werken.

Wisman Vastgoed

(1-3-2007)

Anita Schimmel heeft mij begin februari 2007 gevraagd mee de denken over de uitstraling van haar nieuwe bedrijf.
Ik bedacht haar bedrijfsnaam met motto (Wisman Vastgoed, voor wonen en werken), ontwierp de huisstijl van visitekaartje tot verkoopbord.

Per 1 maart gaat de zaak van start en ik wens haar veel succes!

logo voor Rondje Noord

Flyer Rondje Noord

(1-11-2006)

Om meer publiek aan te trekken werd met de Kunstkring Nieuwland besloten de noordelijke kunstenaars samen te brengen op een flyer getiteld “Amersfoort Noord op de staalkaart”. Een door mij ontworpen logo voor Rondje Noord werd zowel op de flyer als in de Staalkaartgids bij de deelnemers afgedrukt. Het is gelukt om meer dan 25 deelnemers op 11 locaties bij elkaar te krijgen.

Dag van de Ondernemer 2006

Ondernemer van het jaar

(10-10-2006)

De beelden voor Ondernemer van het jaar zijn recent aan de Kamer van Koophandel overhandigd. Er werden wederom vijf awards uitgereikt in de categorieën: Startend Ondernemen, Innovatief Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationaal Ondernemen en de publieksprijs. Vanuit de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland heb ik vorig jaar het verzoek gekregen: Ontwerp een blijvend aandenken voor de winnaars van de Klaverblad Award, die hun wisseltroffee moeten inleveren.Dit jaar heb ik ook het nieuwe logo van de 'Dag van de ondernemer' en 'Ondernemer van het jaar' mogen ontwerpen. Omdat de Klaverbladaward werd vervangen door 'Ondernemer van het jaar'. Op www.dagvandeondernemer.nl is het resultaat te zien. Op 10 oktober heeft Chazia Morali de beelden in De Flint aan de winnaars van vorig jaar uitgereikt. Zij moesten namelijk de wisselbokaal inleveren.


Helma van Schendel, beeldend kunstenaar en ontwerper