awards

Dag van de ondernemer 2007

(10-10-2007)

Ook dit jaar ontwierp ik een blijvend aandenken voor de winnaars van de "Ondernemer van het jaar 2006", die hun wisseltrofee moesten inleveren. Dit gebeurde in opdracht van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland.

Evond Award 2007

EVON Award

(01-06-2007)

Op 24 mei is in Amersfoort door het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk de EVON award uitgereikt. Tijdens de feestelijke avond speelden mijn gedicht en de keramische lelie een belangrijke rol. Diana Luykx van Care Company uit Laren is degene, die als winnaar met de award naar huis ging. Met de kerst ontving zij later nog van een medewerker het bijbehorende gedicht op doek afgedrukt.

Dag van de ondernemer 2006

(10-10-2006)

In opdracht van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland ontwierp ik een blijvend aandenken voor de winnaars van de Klaverblad Award 2005, die hun wisseltrofee moesten inleveren. De Klaverblad Award is dit jaar vervangen door de "Ondernemer van het jaar''. De vijf door mij ontworpen awards werden uitgereikt in de categorieën: Startend Ondernemen, Innovatief Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationaal Ondernemen en de publieksprijs.
Ook heb ik dit jaar het nieuwe logo van de 'Dag van de ondernemer' en 'Ondernemer van het jaar' mogen ontwerpen.

Prijzen dag van de ondernemer 2006

Helma van Schendel, beeldend kunstenaar en ontwerper